Blijf op de hoogte

Projecten

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 07:15 uur - 16:00 uur.

Projecten

Bekijk hier al onze afgeronde projecten

Welkom bij onze galerij van afgeronde scheepsbouwprojecten, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Wij zijn trots op onze diverse portfolio, die een breed scala aan schepen omvat. Elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Hier zijn enkele hoogtepunten van onze recente werken:

KNRM

KNRM Nieuwebouw Pauline

Met trots presenteren wij het afgeronde nieuwbouwproject van de KNRM: het reddingsschip “De Pauline”. Dit schip markeert de tweede succesvolle oplevering in onze samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). “De Pauline” is specifiek ontworpen en gebouwd voor de locatie Lemmer, en wij zijn verheugd om dit geavanceerde reddingsvaartuig aan hen te overhandigen.

Innovatief Design en Superieure Functionaliteit

“De Pauline” is een toonbeeld van innovatieve scheepsbouw en geavanceerde maritieme technologie. Dit reddingsschip is uitgerust met de nieuwste navigatie- en communicatiesystemen, waardoor het klaar is voor de uitdagende missies waarmee de KNRM dagelijks wordt geconfronteerd. Het ontwerp combineert robuustheid met snelheid en wendbaarheid, waardoor “De Pauline” ideaal is voor snelle interventies en het veilig terugbrengen van mensen in nood.

Windcat

Windcat 57

In 2024 is de Windcat 57 opgeleverd. De eerste CTV (Crew Transfer Vessel) die volledig op waterstof wordt aangedreven. Deze mijlpaal markeert een nieuw tijdperk in duurzame scheepvaart en bewijst onze toewijding aan innovatieve en milieuvriendelijke technologie├źn.

De WC 57 is het resultaat van jarenlange innovatie en samenwerking. Met zijn geavanceerde waterstof-brandstofcelsysteem biedt dit schip een milieuvriendelijke oplossing voor de maritieme sector, met aanzienlijk verminderde CO2-uitstoot en stille, effici├źnte werking.

Naast zijn groene technologie, biedt de WC 57 ook de hoogste niveaus van veiligheid en comfort voor de bemanning. Dit schip vertegenwoordigt een belangrijke stap richting een schonere toekomst en zet nieuwe normen voor duurzame scheepvaart.